Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Blogg

Norsk forum for rollespill

Podcast: Vertshuset episode 6

Michael Sollien

Ole Peder Giæver, medforfatter av Itras by og Imagonem-ninja, er på besøk og prater med oss om løst og fast. Denne praten ble så god at jommen ble det to episoder ut av det. Dette er del 2 av 2. Vi får høre om et nytt spill/scenarie Ole Peder har skrevet med en anerkjent amerikansk spilldesigner, om en episk rollespillkampanje i emning og litt om Imagonem; Norges lengstlevende rollespill-fanzine.

Read More

Spill for kvelden

Michael Sollien

De fleste rollespill er ment som kampanjespill, altså at man spiller det samme spillet nokså regelmessig over tid. Det gir jo mer valuta for pengene, men noen ganger ønsker man bare tromme sammen en liten gjeng, sprette noen pils (eller brus for de under 18) og spille et spill uten å gjøre det til en ukentlig greie. Her kommer et lite utvalg med "enkveldere".

Read More

Møtekort

Michael Sollien

Inspirert av en post på Google+ fikk Øivind Stengrundet med seg facebook-gruppa vår til å lage et sett med "encounter-cards"; kort man kan trekke mens man er ute og reiser i rollespill for å finne tilfeldige møter.

Read More

Rollespill på YouTube

Michael Sollien

Rollespill på YouTube er et relativt nytt fenomen, og i løpet av de siste årene har det eksplodert med rollespill-relatert innhold på den populære nettsiden. Her er et utvalg av de mest profesjonelle kanalene der de spiller rollespill på YouTube.

Read More