Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

De dødes hus

Blogg

Norsk forum for rollespill

De dødes hus

Andraax

Du svelger tungt da du skyver opp grinda foran det store huset. Det hadde virket som en god ide tidligere på dagen; å vedde med kameratene dine på at du skulle tore å gå gjennom huset i mørket. Du er jo ikke mørkredd, men allikevel; det er noe med dette huset...Det var ingen som hadde bodd i huset på mange, mange år, og den siste som bodde der hadde visstnok blitt borte på mystisk vis. Nå for tiden var det ingen som beveget seg i nærheten av huset, der det lå for seg selv helt inne ved skogkanten. Folk sa at det spøkte der, og de kalte det, litt på spøk, for «de dødes hus». Du trodde jo selvfølgelig ikke på dem, og sa at det bare var et helt vanlig, gammelt hus.
Men var det egentlig det?

Dette er et solorollespill skrevet av Øivind Stengrundet, forfatteren av rollespillet Vandrerne. Som lærer har han brukt "lesespill" som del av undervisningen.