Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

"Role Initiative" - en rollespillparodi

Blogg

Norsk forum for rollespill

"Role Initiative" - en rollespillparodi

Michael Stensen Sollien

Det er bra rollespillere har selvironi, for det er sjelden rollespillere blir portretert som oppegående medlemmer av samfunnet på det store lerretet. Kortfilmen Role Initiative er inget unntak. Det som skiller denne parodien fra tidligere forsøk er at den også er en musikal. Filmen ble spilt inn i løpet av 72 timer i anledning en filmkonkurranse ved navn Windy City Shootout´s 72 Hour Film Competition. Konkurransereglene krevde blant annet at de skulle filme minst en scene i en bestemt trapp, bruke et utdelt fotografi som rekvisitt, og på et tidspunkt ha med replikken: “Call me when you’re on the other side”.