Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

JenteCon - en rollespillkongress for jenter

Blogg

Norsk forum for rollespill

JenteCon - en rollespillkongress for jenter

Michael Stensen Sollien

Utdrag fra hjemmesiden til JenteCon: Er du eneste jenta i rollespillgruppa? Alltid lurt på hvordan det ville være å spille rollespill med bare jenter? Fundert på å prøve deg som spillleder, men ikke helt våget eller fått ut fingern?

Da er JenteCon 2012 noe for deg!

JenteCon er en rollespillkongress med mål om å samle jenter for å spille med andre jenter. Det er et lavterskel sted for jenter som har lyst til å prøve seg som spilledere, et forum å diskutere felles utfordringer og erfaringer i et miljø dominert av gutter, og en mulighet til å utforske rollespill som hobby på jenters premisser.

JenteCon skal foregå helgen 22. og 23. september i Oslo. Det er en pulje per dag, og man kan delta på hele, eller bare  den ene dagen.I hver pulje deler vi inn i flere spill, avhengig av hvor mange spilledere og spillere vi har.

Meld deg på