Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Betal hva du vil for Fate Core

Blogg

Norsk forum for rollespill

Betal hva du vil for Fate Core

Michael Stensen Sollien

Evil Hat Productions drar en Radiohead, og lar deg betale akkurat hvor mye du vil for PDF-ene av sine nye spill: Fate Core og Fate Accelerated Edition. Fate er et universelt rollespill-system, kjent fra blant annet Spirit of the Century og Dresden Files. Etter en velykket Kickstarter-kampanje har de laget et lettere alternativ, for de som ikke ønsker så crunchy regler, i form av Fate Accelerated Edition (FAE). Denne er på bare 40 sider, og kan fungere som et springbrett, for yngre og mindre erfarne spillere og spilledere. Du kan forhåndsbestille bøkene og kjøpe PDF-ene her: Evil Hat Online Store.