Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Mind´s Eye Theatre: Vampire The Masquerade

Blogg

Norsk forum for rollespill

Mind´s Eye Theatre: Vampire The Masquerade

Michael Stensen Sollien

Nok en kickstarter-kampanje er i gang for å vekke til live et produkt fra White Wolf sine arkiver. Denne gangen er det laiv-reglene Mind´s Eye Theatre: Vampire The Masquerade. Selskapet som står bak det oppdaterte regelsettet kaller seg By Night Studios, og består av nøkkelpersoner fra ulike World of Darkness-produkter. Kickstarter-videoen ser riktig så lekker ut, og til nå har de samlet rundt 75% av det de trenger for å ferdigstille produktet. Får vi se noen bleke, skinnfrakk-kledde laivere i Norge framover? Du kan titte nærmere på prosjektet her.