Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

En ny scene

Blogg

Norsk forum for rollespill

En ny scene

Michael Stensen Sollien

En gjeng med erfarne spillskapere, med Ole Peder Giæver i spiss, prøver å dra i gang et norsk miljø for scenarieskriving og spillutvikling innen friform, kortlaiv, rollespill og lignende. Ideen er å danne et løst nettverk av skribenter og spillere med interesser som går i denne retningen. Her skal det være mulig å gi feedback til hverandre, skrive spill og scenarier sammen, treffes uformelt og ikke minst spille. Man har allerede mye bra å bygge på: tradisjonen fra Laivfabrikken, Grenselandet og den kommende Grenselabben, Knutepunktmiljøet og miljøet rundt rollespill.net. Ole Peder Giæver, Matthijs Holter og Martin Eckhoff Andresen inviterer til et uformelt møte i forbindelse med onsdagspilsen på Den Røde Mølle i Oslo onsdag 26. juni kl 18 for å diskutere etableringen av et slikt miljø. Veldig kult om du vil være med!

Facebook event

Lenke til forumtråd om den nye scenen