Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

I Am Zombie - nytt rollespill fra Mark Rein Hagen

Blogg

Norsk forum for rollespill

I Am Zombie - nytt rollespill fra Mark Rein Hagen

Michael Stensen Sollien

Mark Rein Hagen, skaperen av Vampire the Masquerade, er i gang med et nytt rollespill etter en lang pause fra bransjen. Denne gangen har han tatt for seg zombier, og ikke uventet, vil man i I Am Zombie få muligheten til å tre inn i rollen som en av de vandrende døde. Dette er ikke de hjernedøde zombiene fra The Walking Dead eller Romero-filmene, men såkalte Profane; zombier som har taklet sykdommen såpass at de fungerer noenlunde som folk. Det er lett å se at dette er et spill fra Vampire-skaperen, men vi får servert en mer satirisk og brutal verden denne gang. Spillet bruker kort og sjetonger, inspirert av diverse indie-spill (sjokk?), og et modulært system som gir spillere muligheten til å selv velge hvor innviklet spillsystemet skal være. Som mange andre nye rollespill satser også Rein Hagen på Kickstarter.com. Kampanjen er i gang, og med et mål på 30000$, er det gode sjanser for at  finansiering vil ordne seg.

Kickstarter-kampanjen

Spillets nettside