Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

The One Ring + Google Hangout

Blogg

Norsk forum for rollespill

The One Ring + Google Hangout

Michael Stensen Sollien

En gjeng med rollespillere fra Middle Earth Network har startet en kampanje via Google Hangouts. Spillet er The One Ring, som er satt til Tolkiens Hobbiten og Ringenes herres verden. Det er lett å se og høre at denne gjengen tar spillet og kildematerialet veldig alvorlig. Google Hangouts er en innebygd videokonferanse-tjeneste i Google Plus. Mange benytter seg av Hangouts til rollespill over store avstander. Spoiler-advarsel: eventyret er tatt fra boken Tales from Wilderland. Hold deg unna hvis du har tenkt å spille dette eventyret.