Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Trailer for Eternal Lies til Trail of Cthulhu

Blogg

Norsk forum for rollespill

Trailer for Eternal Lies til Trail of Cthulhu

Michael Stensen Sollien

Fans av H.P. Lovecraft kan begynne å glede seg. Eternal Lies, en episk kampanje til Trail of Cthulhu, kommer i august. Du kan nå forhåndsbestille boka, som er på nesten 400 sider, hos Pelgrane Press. For å friste oss ytterligere har de lagt ut en trailer, hvor selveste Wil Wheaton (Star Trek Next Generation, The Big Bang Theory) bidrar med skummel fortellerstemme. Lydsporet til kampanjen, skrevet av James Semple, har vært tilgjengelig i noen år allerede, og anbefales på det varmeste til de som ønsker å piffe opp ethvert Cthulhu-relatert spill.