Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ukens gratisspill: Swords & Wizardry

Blogg

Norsk forum for rollespill

Ukens gratisspill: Swords & Wizardry

Michael Stensen Sollien

Er den gamle rødboka slitt og full av flekker etter mange år med monsterslakting? Skulle du ønske noen tok affære og ga ut et spill som gjenskaper de gode gamle reglene fra rollespillenes barndom? Dine bønner er hørt. Swords & Sorcery er en del av OSR-bevegelsen (Old School Renaissance). I likhet med andre OSR-spill som Labyrinth Lord og Lamentations of the Fire Princess, er poenget å ta reglene fra de tidligste utgavene av Dungeons & Dragons, og gi de ut på nytt under nye navn. Dette spillet er som en hybrid å regne, da det fletter inn noen nye ideer for å gjøre det litt mer spillbart for moderne spillere.

PDF-en er gratis hos DrivethruRPG. For en liten slant kan du også kjøpe fysisk bok hos Lulu.com.