Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ta med deg en rollespillbok ut i sola

Blogg

Norsk forum for rollespill

Ta med deg en rollespillbok ut i sola

Michael Stensen Sollien

Nå er det Read an RPG Book in Public-uke. The Escapist står for denne bevegelsen som oppfordrer oss til å lese en rollespillbok i all offentlighet denne uken. Dette arrangeres 3 ganger årlig, og tanken bak er å gjøre rollespill mer synlig og forlokkende for folk som ikke spiller. Du kan lese mer om dette på nettsiden deres. Ta med deg en god rollespillbok på kafé, i parken, på stranden, eller et annet offentlig sted. Ta gjerne bilde av det og del det på Twitter med hashtagget: ‪#‎readrpgs‬. Da får folka bak se at vi er med på moroa. Selv synes jeg det tar seg best ut med et norsk rollespill i sola.

Iras by i sommersola

Iras by i sommersola