Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ukens gratisspill: Depereo

Blogg

Norsk forum for rollespill

Ukens gratisspill: Depereo

Michael Stensen Sollien

I anledning det nye friform-initativet vi har sett i det siste føles det passende å anbefale det danske frifrom-scenariet Depereo som ukens gratisspill. De danske friform-scenariene er kjente for å kunne kjøres uten eksterne tilleggsregler, og for til tider ganske tunge temaer. Du finner et utvalg av de aller beste scenariene hos Projekt R´lyeh. Depereo er et scenario om kontroll og kjærlighet. Om store egoer og lidenskapelig kaos. Om en amoralsk diktator og en egosentrisk anarkist. Om Theo og Alexi.

I Depereo spiller fire spillere to roller, hvor hver rolle har to aspekter som kjemper mot hverandre, hver representert med en spiller. Alle slåss mot alle om kontrollen for å få viljen sin, og om å beholde livet. Gjennom små episoder utforsker man bisarre og groteske historier, og noen ganger slåss Alexi og Theo en maktkamp i den siste byen i verden.

Last ned Depereo