Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ukens gratisspill: The Plant

Blogg

Norsk forum for rollespill

Ukens gratisspill: The Plant

Michael Stensen Sollien

Noen du setter høyt har gått seg bort i det gamle kraftverket. Klarer du å nå fram i tide? The Plant er noe så uvanlig som et solorollespill. Nå tenker du kanskje jeg ikke har tatt Fighting Fantasy og Lone Wolf med i betraktningen. Vel, det har jeg. The Plant krever litt mer innsats fra spilleren. Blant annet skal man skrive ned noen tall og navn på noen gjenstander på post-it lapper, som fører til at spillet blir litt mer personlig. Dette spillet er skrevet av Jason Morningstar, kjent fra Fiasco og Durance. Mannen er kjent for å lage skikkelig gode og følelsessterke spill. Dette er inget unntak.

Last ned The Plant