Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Fiction

Blogg

Norsk forum for rollespill

Fiction

Michael Stensen Sollien

Friform-rollespill er et uttrykk som blir slengt rundt med jevne mellomrom, men det er ikke alle som har fått grep om hva det egentlig er.  Dette prøver Ole Peder Giæver og Elin Nilsen å gjøre noe med i sitt løse rammeverk: Fiction. Selv har jeg vært med på å spillteste disse reglene på årets Plencon, og kan absolutt anbefale dette til de som ønsker et velfungerende friform-rammeverk. Slenger du med teknikkene fra Matthijs Holter og Emily Care Boss´ Play With Intent kan du raskt smykke deg med tittelen Friform-ekspert. Disse to PDF-ene burde egentlig vært flettet sammen til ett volum for maksimal friform-bonanza.

Friform bryter ned murer mellom bordrollespill, levende rollespill og improvisasjonsteater. Det er dessuten veldig lett for folk som ikke har deltatt i noen av disse hobbyene å delta.