Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Innlevering nærmer seg

Blogg

Norsk forum for rollespill

Innlevering nærmer seg

Michael Stensen Sollien

Husk at i morgen er det siste frist til å levere bidrag til årets R.I.S.K. Så lenge spillet er sendt før midnatt i morgen er spillet med. Selv har jeg et lite stykke i igjen med mitt spill, men regner å bli ferdig. Jeg har laget et spill satt til sportens verden, i stil med filmer som Bring It On og Mighty Ducks og den slags (jeg hater egentlig slike filmer). Det blir spennende å se hva folk har kokt sammen. Det har vært noen som har vært litt misfornøyd med at konkurransen ble satt til skolestart. Det som er sikkert er at det aldri vil passe for alle uansett når man legger konkurransen, men neste gang kan vi prøve å bli enige i fellesskap når konkurransen skal holdes. Kanskje vi kan holde den oftere? Å ha noen små konkurranser utover året kan bidra til å holde kreativiteten i sving.

Uansett, i morgen altså. Da går fristen ut. Du kan levere bidraget ditt her.