Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

R.I.S.K. 2013 begynner på fredag

Blogg

Norsk forum for rollespill

R.I.S.K. 2013 begynner på fredag

Michael Stensen Sollien

Som tida flyr! Nå er det bare et par dager til startskuddet for R.I.S.K. 2013, og jeg tenker det er mange skrivelystne spillskapere som gleder seg. I år synes jeg det har vært en veldig god positiv vibb for en ny runde. Det nye i år er at vi i større grad har inkludert de sosiale mediene og med det gjort konkurransen mye mer synlig. Jeg vil gjerne at vi er litt mer åpne om hva vi skriver denne gangen. Invitér gjerne folk til å delta i spillinger over Skype eller Google Hangouts. Bruk forumet til å dele synspunkter, frusturasjoner og ideer. Noen har egne blogger; kanskje kult om noen skriver litt om spillutviklingen der? Det er fortsatt god tid for nye folk å slutte seg til konkurransen. Del ting på facebook, twitter, google+.

At vi når har to uker på oss å skrive et spill gjør at vi lettere kan få til spilltester, og tid til å gjøre litt layout. Jeg gleder meg sinnsykt til å se hva dere klarer å koke opp, og jeg gleder meg til å spille mange nye spill.

R. I. S. K. (Rollespill.nets Intensive Spillskaper-Konkurranse) er en årlig konkurranse på rollespill.info (tidligere .net) for skapere av rollespill. Konkurransen har vært av stor verdi for det norske spillmiljøet, og har inspirert både kjente og begynnende spillskapere til å produsere mange originale spill.

Sjekk ut reglene for konkurransen her.