Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Ukens gratisspill: Dungeonslayers

Blogg

Norsk forum for rollespill

Ukens gratisspill: Dungeonslayers

Michael Stensen Sollien

Få oppdrag. Dra til hulen. Drep alt der. Stjel skattene. Få XP. Dette er en kort oppsummering av de klassiske rollespillene fra 70 og 80 tallet. Hvis du er av typen som synes dette er stas, anbefaler jeg at du tar en titt på Dungeonslayers. Spillet er opprinnelig tysk, og er skrevet av Christian Kennig. Alt materiale til spillet er gratis i PDF-form, men du kan også kjøpe bøkene i fysisk format om du ønsker det. Dette er ikke nok en variant av D20, men har et helt eget system, og er derfor ikke offisielt en del av Old-School renessansen. Spillet tar seg ikke selv så altfor mye på alvor, og skryter av å være et spill hvor føleri og klisne historier ikke hører hjemme. I tillegg til regelboken finner du et vell av materiale, og et aktivt miljø rundt spillet.

Gi Dungeonslayers en sjans!

Besøk Dungeonslayers.com