Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vandrerne live fra Tilt på YouTube og gratis eventyr

Blogg

Norsk forum for rollespill

Vandrerne live fra Tilt på YouTube og gratis eventyr

Michael Sollien

Torsdag 25. april 2019 ble Vanderne spilt foran på publikum på utestedet Tilt i Oslo. Videoen fra spillingen er nå klar. Michael Stensen Sollien spilledet, Ane Marie Anderson, Nicolai Krogsrud-Strøm og Yngve Emil Melby Nykås tok rollene kveldens mystiske vandrerne. Nå kan du se videoen av spillingen gjort av Christopher Kjølberg. Illustrasjonene av rollene ble tegnet av Håkon Nordheim, og kartet ble tegnet av Stine Gust Wilmann.

Eventyret og øya som ble brukt til spillingen er lagt ved her så du selv kan kjøre dette mine dine spillere. Dette er en gylden mulighet til å lære å spille rollespill med et eksempel i levende bilder. Vandrerne kan du kjøpe på www.vandrerne.net i fysisk format eller som PDF.

Dette er en gavepakke til alle som vil spille Vandrerne. Du får her en detaljert øy, et eventyr, og tre ferdigskrevne roller. Du kan se videoen fra spillingen for å se hvordan vår spilling gikk, men jeg tenker det kommer til å utspille seg nokså annerledes når du prøver å kjøre det selv. Jeg håper med dette at jeg og Rull20-gjengen kan friste mange der ute å prøve ut rollespill, og spesielt Vandrerne.