Kontakt oss

Bruk skjemaet til høyre for å kontakte oss.

Webmaster og redaktør - Michael Stensen Sollien / +47 482 43 044

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Vampire: The Masquerade på YouTube og Twitch

Blogg

Norsk forum for rollespill

Vampire: The Masquerade på YouTube og Twitch

Michael Sollien

Det er ikke bare Dungeons & Dragons som har dratt nytte av “Actual Play” på YouTube og Twitch. White Wolf og deres nye utgave av Vampire The Masquerade har satset sterkt på å vise fram spillet sitt på video. I løpet av den korte stunden spillet har vært tilgjengelig har vi notert oss disse kanalene med audiovisuell blodjakt:

LA By Night - Geek & Sundry

Jason Carl har vært White Wolfs ansikt utad da det blåste som sterkest med kontroverser, og det er nok med god grunn. Han er en rolig, karismatisk fyr, og klassisk Ventrue. I L.A. By Night geleider han en gruppe anarkister gjennom en krønike som baserer seg på materialet fra klassiske L.A. By Night (White Wolf 1994) og Vampire The Masquerade: Bloodlines (Troika Games/Activision 2004). En sann fryd å se og lytte på.

Blood on the Thames

Hvis du setter mer pris på britene enn amerikanere anbefales Blood on the Thames. 4 unge vampyrer prøver å holde på det lille domenet de har fått av byens prins, et bed & breakfast i London.

Sounds of Silence - Roll4It

Denne serien er satt til Chicago, og den følger 4 vampyrer i en episk kampanje hvor de får se skyggesidene til både Anarkistene og Camarilla.

No Man is an Island - Red Moon Roleplaying

Svenskene i Red Moon Roleplaying ble kjent med sine Kult Divinity Lost episoder, men nå spiller de Vampire 5th med selveste Vampire Lead Storyteller Martin Ericsson som Storyteller.

Blood Lost - Strange Adventures

I denne kampanjen følger vi en gruppe tynnblods-vampyrer i New York.

Overture En Nocturne - DevilsLuck Gaming

En kampanje i fire deler hvor spillerne virkelig har kledd seg for anledningen.

Carnival of Blood - Encounter Roleplay

Denne kampanjen starter i røffe bakgater i New Orleans på 1800tallet.

Outstar

Om ikke akkurat om Vampire 5th Edition så handler de fleste av videoene til Outstar om videospillet Vampire: The Masquerade Bloodlines. Det er mye som er overførbart til bordrollespillet her.

The Gentleman’s Guide to V5 - World of Darkness

Matthew Dawkins er en skatt for Vampire og The World of Darkness. I denne videoserien gir han en introduksjon til V5 og alt som har skjedd siden spillet gikk inn i torpor på tidlig 2000tallet.