juni 22, 2024
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Fabula: Sommerspillet 2023 (runde 2)

august 14, 2023 - august 18, 2023

3605,-

I år spiller vi Fabula Futopia, og vi har to sterke scenarier å by på, ett i hver uke. De er laget slik at du kan spille begge, om du vil.

– Dampbjørnen (26-30.juni)

I dette Sommerspillet vil rollene være et lag av modige og oppfinnsomme sjeler som har meldt seg på i en konkurranse: Den beste frittgående dampmaskinen! Dere konkurrerer med flere andre lag i å lage en frittgående dampmaskin for å utforske junglene i verdensdelen Grønske. Spillet har to svært forskjellige deler: første del er konstruksjonen av en dampmaskin ingen før har sett maken til! Andre del er å dra inn i jungelen med denne maskinen, overleve, og gjøre en oppdagelse av betydning!

Du vil få et intenst rollespill med store utfordringer, der lagånd og flere typer oppfinnsomhet vil være sentrale elementer. Se for deg at du har ei rolle som er mer oppfinnsom enn deg selv, som deltar i en prosjekt som er rein galskap, og at di oppgave er å spille med i galskapen som oppstår, mens du ler deg fillete! Sammen med andre spillere som er like gale, like fulle av latter, og like fulle av de ville ideene som alltid kommer når rollespillet tar helt av!

– Dunderborg (14-18.august)

I dette Sommerspillet er rollene utvalgt av regjeringen i Angland, hjemlandet deres, til å bygge landets første koloni i verdensdelen Grønske. Kolonien skal etableres for å sikre leveringen av grønnskollinger til fabrikkene i Angland. Fabrikkene er avhengige av billig arbeidskraft, og den finnes det mye av i junglene. Derfor skal kolonien Dunderborg bygges ved bredden av Bongo-floden, dypt inne i jungelen. Det er ei ære å være blant de utvalgte oppdagerne, hodejegerne og nybyggerne i dette viktige foretaket.

Jungelen og de «primitive» grønnskollingene kan gi noen ubehagelige overraskelser, og ikke alle de utvalgte har samme mål. De fleste vil nok gjøre sitt beste for å gjennomføre regjeringens politikk, og det er utfordrende nok i seg selv, men det kan tenkes at noen ikke er helt enige i den politikken, og er her for å bygge noe helt annet …

Du vil få et herlig rollespill der rollene møter både indre og ytre utfordringer, der vilje står mot vilje, og ladede muskedundre (gammeldagse geværer) gjør enhver konflikt farlig. Og du vil være i dette med andre spillere, som er like tente og spente som deg. Det er blir et kok av rådslagninger, valg og konsekvenser, ville vågestykker og terningslag som ender med JUBEL!!! (eller fortvilelse …)

Detaljer

Start:
august 14, 2023
Slutt:
august 18, 2023
Kostnad:
3605,-

Arrangør

Tomas Mørkrid
Epost
tomas@fabula.no
Vis Arrangør nettside

Sted

Trikkehallen, Kjelsås
Midtoddveien 12
Oslo, Oslo 0494 Norge
+ Google-kart
Telefon
476 10 606
Vis Sted nettside