mai 22, 2024

Om rollespill.info

Rollespill.info er et norsk nettsted og diskusjonsforum for rollespillere, ment som en storstue for det rollespillende Norge. Her er alle velkommen til å diskutere, spille og skape!

Fra .net til .info

Nettstedet rollespill.net ble lansert i desember 2003 og ble styrt av en egen prosjektgruppe i samråd med brukerne. Forumet ble flittig brukt, og det førte til en boom i spillskaping, arrangementer og grasrotbevegelse i norsk rollespillmiljø. I gode 10 år var rollespill.net stedet man gikk for å diskutere og skape rollespill. Så tok det dessverre slutt.

Resurrection spell

Heldigvis har man noen ildsjeler som nekter å la ting ligge. Michael Stensen Sollien kjøpte domenet rollespill.info og startet en åndelig oppfølger til den tidligere nettsiden i 2013. Ole Peder Giæver og Michael startet samme år facebook-gruppen og facebook-siden ved samme navn. Noe senere ble det også satt opp en discord-server som har vokst seg til å bli like mye en kreativ hub som gamle rollespill.net.

Les mer om vår historie her: Rollespill.infos historie

Redaksjonen

Michael Stensen Sollien avatar

Michael Stensen Sollien – Ansvarlig redaktør og administrator

Emil Kaaen – Redaktør, skribent og RSN-arrangør

Simen Andresen Strandberg – Redaktør og skribent

Mikael Tysvær – Redaktør og skribent

Kontakt oss

Har du lyst til å bidra med en anmeldelse, skrive en artikkel, informere om et arrangement, eller gi oss ris eller ros? Da kan du bruke kontaktskjemaet under.