november 26, 2021

Huleskatten

Den varme formiddagssola prikker deg i nakken mens du snører igjen sekken din. Du sjekker at alt henger som det skal utenpå; vannflaska, tauet, hammeren, kniven. Fornøyd med det du ser, går du over alt i hodet mens du nyter fuglenes glade sang. Det er lenge siden du første gang hørte rykter om Martin den Rødes skatt, historier om hvordan den beryktede banditten hadde gjemt unna alt byttet sitt i en hule.

Dette er et solorollespill skrevet av Øivind Stengrundet, forfatteren av rollespillet Vandrerne. Som lærer har han brukt «lesespill» som del av undervisningen. Nå kan du også prøve å finne huleskatten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.