mai 22, 2024

Alle spillene fra R.I.S.K. runde 9

Vi tar et dypdykk i arkivet. Hver uke fremover vil vi legge ut spillene fra R.I.S.K. konkurransen her på rollespill.info. Noen av spillene fra den første og andre årgangen er å finne i R.I.S.K. heftet som du kan laste ned her. R.I.S.K. gikk av stabelen første gang i 2004. Dette er alle spillene fra den niende utgaven i 2013.


Bankran

Skrevet av Marius Enge Bøe og Christine Vean

Dette spillet handler om kjønnspolitikk, bankran og ultravold. Spillernes roller i Bankran! er maskerte kvinner som stormer en bank, de vifter med skytevåpen og avfyrer kanskje et skudd i taket. Kvinnene tar kontroll over kunder og ansatte, før de forsyner seg med penger. Derfra blir det bare verre!


I Kampens hete

skrevet av Michael Stensen Sollien

Et rollespill som henter inspirasjon fra cheesy sportsfilmer som Bring it On, Mighty Ducks og Major League.


Landsbyen

skrevet av Kaare Berg

I en svunnen tid, langt, langt vekke lå en  Landsby. I denne landsbyen bodde det noen helter som måtte beskytte og lede denne landsbyen. Dette spillet handler om dem, og de eventyrene de har når problemer og utfordringer tårner seg opp rundt Landsbyen.


Proof of Concept

Skrevet av Matthijs Holter

En samling bittesmå erfaringer du utforsker underveis.  Tar veldig kort tid å spille. Kan ikke vurderes uten å ha spilt det, mødderføkkers, fordi det er art. Men også fordi det er laget slik. Så spill det. Det tar bare noen minutter. Ikke les det, bare spill det.


Ti spill jeg ikke lagde til årets RISK-konkurranse

Skrevet av Gilbert Kraag

Ti spill jeg ikke lagde til årets RISK-konkurranse er skissen til ti spill det aldri ble noe av på grunn av sykdom.


OM R.I.S.K.

R. I. S. K. (Rollespill.nets Intensive Spillskaper-Konkurranse) var en årlig konkurranse på rollespill.net for skapere av rollespill. Konkurransen har vært av stor verdi for det norske spillmiljøet, og har inspirert både kjente og begynnende spillskapere til å produsere mange originale spill. Pådriver for konkurransen var Michael Stensen Sollien, han har også vært arrangør av konkurransen siden første runde i 2004. Reglene har blitt endret noe fra år til år, men en gjengående regel er at deltagerne skal skrive et helt nytt spill på kun en uke. Deltagerne skal ikke ha planlagt eller skrevet noe på spillet før konkurranseuken starter.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.