april 13, 2024

The Gamers: Hands of Fate

Nå kan du se The Gamers: Hands of Fate helt gratis på YouTube. Kickstarter-prosjektet er en oppfølger til The Gamers og The Gamers: Dorkness Rising. Filmserien parodierer nerdekulturen samtidig som den hyller den. I de to foregående filmene var det bordrollespill som fikk gjennomgå mest. Nå er det samlekortspill som Magic the Gathering og kongresser som GenCon og ComiCon som mest får svi.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.