juli 15, 2024

Ukens gratisspill: 8-Bit Dungeon

Glad i Nintendo, gamle Final Fantasy-spill og meningsløs grinding? Da er kanskje 8-Bit Dungeon fra Levi Kornelsen for deg. Dette kan være et fint lite avbrekk, og en god introduksjon for de som ikke vanligvis interesserer seg for rollespill. Spillet har ligget gratis på nettet i en god del år, men fortjener et større publikum. Om du har vokst opp med japanske konsollrollespill vil du kjenne deg veldig igjen. Hvorfor har alle byer en dansende dame?
Du kan laste ned spillet her.

Besøk også www.amagi-games.net

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.