januar 30, 2023

Ukens gratisspill: FU

Det virker som om Nathan Russell har drukket norsk kildevann, for rollespillet FU deler mange kvaliteter med Itras by og Archipelago. Dette er et universelt rollespillsystem med enkle regler med klar inspirasjon fra friform og improvisasjonsteater. For å laste ned spillet må du lage deg en konto på RPGNow eller DrivethruRPG, men du får laste det ned gratis. Sjekk det ut om du vil ha et dynamisk, lettbent system som takler de fleste sjangre.
Last ned spillet her.

På spillets hjemmesider ligger også PDF-er med tips om hvordan bruke spillet til Star Wars, Matrix og Lego. Fleksibelt nok?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.