november 26, 2021

I Am Zombie – nytt rollespill fra Mark Rein Hagen

Mark Rein Hagen, skaperen av Vampire the Masquerade, er i gang med et nytt rollespill etter en lang pause fra bransjen. Denne gangen har han tatt for seg zombier, og ikke uventet, vil man i I Am Zombie få muligheten til å tre inn i rollen som en av de vandrende døde. Dette er ikke de hjernedøde zombiene fra The Walking Dead eller Romero-filmene, men såkalte Profane; zombier som har taklet sykdommen såpass at de fungerer noenlunde som folk. Det er lett å se at dette er et spill fra Vampire-skaperen, men vi får servert en mer satirisk og brutal verden denne gang.
Spillet bruker kort og sjetonger, inspirert av diverse indie-spill (sjokk?), og et modulært system som gir spillere muligheten til å selv velge hvor innviklet spillsystemet skal være. Som mange andre nye rollespill satser også Rein Hagen på Kickstarter.com. Kampanjen er i gang, og med et mål på 30000$, er det gode sjanser for at  finansiering vil ordne seg.

Kickstarter-kampanjen

Spillets nettside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.