januar 30, 2023

Ny bok fra Gnome Stew på vei: Odyssey

Etter suksessen med Masks, Never Unprepared og Eureka er Gnome Stew og Engine Publishing i gang med en ny bok. Den fulle tittelen er Odyssey: The Complete Game Master’s Guide to Campaign Management. Boken vil ta for seg kampanjebygging, og vil nok være av stor interesse for spilledere der ute. Hvis denne lever opp til forventningene vil den være proppet full av gode tips. Som med de forrige bøkene fra Gnome Stew er også denne systemnøytral, og kan derfor brukes til alle rollespill, så fremt det er et spill som støtter kampanjer.
Boken skal etter planen komme i Juli, og er ført i pennen av Phil Vecchione og Walt Ciechanowski, med forord av Kenneth Hite (Trail of Cthulhu).

Her er annonseringen på Gnome Stew.

Her kan du kjøpe de andre bøkene i serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.