januar 30, 2023

Ukens gratisspill: The Plant

Noen du setter høyt har gått seg bort i det gamle kraftverket. Klarer du å nå fram i tide?
The Plant er noe så uvanlig som et solorollespill. Nå tenker du kanskje jeg ikke har tatt Fighting Fantasy og Lone Wolf med i betraktningen. Vel, det har jeg. The Plant krever litt mer innsats fra spilleren. Blant annet skal man skrive ned noen tall og navn på noen gjenstander på post-it lapper, som fører til at spillet blir litt mer personlig. Dette spillet er skrevet av Jason Morningstar, kjent fra Fiasco og Durance. Mannen er kjent for å lage skikkelig gode og følelsessterke spill. Dette er inget unntak.

Last ned The Plant

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.