juni 22, 2024

Werewolf: The Apocalypse 20th Anniversary Edition

White Wolf og The Onyx Path fortsetter sitt nostalgi-korstog med Werewolf: The Apocalypse 20th Anniversary Edition. Spillet som egentlig feiret 20 år i fjor har nå fått, som med Vampire: The Masquerade, en egen jubileumsutgave. Dette er en bok som tar for seg det beste fra de ulike regelbøkene som kom til spillet mellom 1992 og 2004.

Spillet ble finansiert av fans gjennom Kickstarter.com i 2012. Disse har allerede fått både en PDF og spesialutgave som takk, men spillet er nå først tilgjengelig for folk flest.

Werewolf T.A. er et rollespill hvor man tar rollen som varulver, også kalt Garou (fra fransk: loup garou). Disse kjemper en desperat kamp for å forhindre en apokalypse som stadig kommer nærmere. Spillet er nå tilgjengelig som PDF eller «Print on demand»-bok.

Boken er tilgjengelig hos DrivethruRPG

Pressemeldingen fra The Onyx Path

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.