juli 16, 2024

Dark Crystal + Burning Wheel = sant

Med suksessen Mouseguard viste Luke Crane at Burning Wheel-systemet kan forenkles til å fungere for nybegynnere og yngre spillere. Nå har han fått klørne i en lisens som helt sikkert, i likhet med Tolkien (The One Ring), har ligget utenfor andre rollespillselskapers radar: Dark Crystal.
Dukkefilmen fra åttitallet, regissert av ingen ringere enn Jim Henson, foregikk i et nokså mørkt fantasiunivers som har satt sine nostalgiske spor i oss som vokste opp uten flatskjerm. Heldig er det også at en oppfølger til filmen er på trappene. Det er vanskelig å forestille seg at Luke Crane vil trå feil med dette spillet.

Spillet vil utgis som en hardcover bok, men de utelukker ikke at dette spillet, som Mouseguard, vil få en boks-versjon med ekstra hjelpemidler. De håper å ha spillet ferdig til sommeren 2012.

Kilde

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.