juli 16, 2024

Ukens gratisspill: Dungeonslayers

Få oppdrag. Dra til hulen. Drep alt der. Stjel skattene. Få XP. Dette er en kort oppsummering av de klassiske rollespillene fra 70 og 80 tallet. Hvis du er av typen som synes dette er stas, anbefaler jeg at du tar en titt på Dungeonslayers. Spillet er opprinnelig tysk, og er skrevet av Christian Kennig.
Alt materiale til spillet er gratis i PDF-form, men du kan også kjøpe bøkene i fysisk format om du ønsker det. Dette er ikke nok en variant av D20, men har et helt eget system, og er derfor ikke offisielt en del av Old-School renessansen. Spillet tar seg ikke selv så altfor mye på alvor, og skryter av å være et spill hvor føleri og klisne historier ikke hører hjemme. I tillegg til regelboken finner du et vell av materiale, og et aktivt miljø rundt spillet.

Gi Dungeonslayers en sjans!

Besøk Dungeonslayers.com

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.