desember 5, 2021

Ukens gratisspill: Dungeonslayers

Få oppdrag. Dra til hulen. Drep alt der. Stjel skattene. Få XP. Dette er en kort oppsummering av de klassiske rollespillene fra 70 og 80 tallet. Hvis du er av typen som synes dette er stas, anbefaler jeg at du tar en titt på Dungeonslayers. Spillet er opprinnelig tysk, og er skrevet av Christian Kennig.
Alt materiale til spillet er gratis i PDF-form, men du kan også kjøpe bøkene i fysisk format om du ønsker det. Dette er ikke nok en variant av D20, men har et helt eget system, og er derfor ikke offisielt en del av Old-School renessansen. Spillet tar seg ikke selv så altfor mye på alvor, og skryter av å være et spill hvor føleri og klisne historier ikke hører hjemme. I tillegg til regelboken finner du et vell av materiale, og et aktivt miljø rundt spillet.

Gi Dungeonslayers en sjans!

Besøk Dungeonslayers.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.