juli 15, 2024

R.I.S.K. 2013 begynner på fredag

Som tida flyr! Nå er det bare et par dager til startskuddet for R.I.S.K. 2013, og jeg tenker det er mange skrivelystne spillskapere som gleder seg. I år synes jeg det har vært en veldig god positiv vibb for en ny runde. Det nye i år er at vi i større grad har inkludert de sosiale mediene og med det gjort konkurransen mye mer synlig.
Jeg vil gjerne at vi er litt mer åpne om hva vi skriver denne gangen. Invitér gjerne folk til å delta i spillinger over Skype eller Google Hangouts. Bruk forumet til å dele synspunkter, frusturasjoner og ideer. Noen har egne blogger; kanskje kult om noen skriver litt om spillutviklingen der? Det er fortsatt god tid for nye folk å slutte seg til konkurransen. Del ting på facebook, twitter, google+.

At vi når har to uker på oss å skrive et spill gjør at vi lettere kan få til spilltester, og tid til å gjøre litt layout. Jeg gleder meg sinnsykt til å se hva dere klarer å koke opp, og jeg gleder meg til å spille mange nye spill.

R. I. S. K. (Rollespill.nets Intensive Spillskaper-Konkurranse) er en årlig konkurranse på rollespill.info (tidligere .net) for skapere av rollespill. Konkurransen har vært av stor verdi for det norske spillmiljøet, og har inspirert både kjente og begynnende spillskapere til å produsere mange originale spill.

Sjekk ut reglene for konkurransen her.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.