mai 22, 2024

Alle spillene fra R.I.S.K. runde 2

Vi tar et dypdykk i arkivet. Hver uke fremover vil vi legge ut spillene fra R.I.S.K. konkurransen her på rollespill.info. Noen av spillene fra den første og andre årgangen er å finne i R.I.S.K. heftet som du kan laste ned her. R.I.S.K. gikk av stabelen første gang i 2004. Dette er alle spillene fra den andre utgaven i 2006.


Bak speilet

av Kaare Berg

Et rollespill som handler om en gruppe mennesker på jakt etter en overnaturlig fiende før denne ødelegger det samfunnet den har gjemt seg i. Det handler om valgene de må ta under denne jakten.


Det var ikke meg

av Lasse Lundin

Et spill om mord, svik og løgn.


Dreiebok

av Rune Valle

Dette er et spill der hvor dere forteller historien om en helt, eller en gruppe av helter, sine strabaser.


Drømmespillet

av Rune Valle

Dette er spillet som går som en drøm. Spillet kan spilles av 2 eller flere spillere, og det eneste dere trenger som hjelpemidler er en eller annen måte å måle tid på, og en vanlig terning.


Ego

av Matthijs Holter

I dette rollespillet spiller dere forskjellige drivkrefter i én og samme person. Disse drivkreftene kappes om å styre personens handlinger, tanker, følelser og ord i konfliktfylte situasjoner.


Huldra

av Michael Stensen Sollien

Et rollespill hvor man tar rollene som folketroens mest fryktede kvinneskikkelser.


Inntil vi synker

av Magnus Jakobsson

Utenom en sportsfisker som er blitt funnet død rett før spillstart er dere de eneste menneskene på øya. Klimaet er varmt og deilig, men litt lummert. Det er hele tiden snakk om at det kommer til å blåse opp til storm. Dessuten synker øya sakte men sikkert i havet.


Kjeglene og den fine dagen

av Martin Bull Gudmundsen

Et lystig rollespill om en geometrisk form.


Krutrøyk

av Håken Lid

I Krutrøyk tar kvar spelar på seg rolla som ein av hovudpersonane i ein spanande forteljing frå det Ville Vesten, nærare bestemt Dodge City, Kansas.


Nøttekrigen

av Håkon Skappel

Dypt inne i skogene foregår det en krig som er ukjent for oss mennesker. En brutal og grusom krig om skogens mest dyrebare ressurs. Velkommen til Nøttekrigen.


Ork

av Ottar Karlsen

Ork er et spill fylt med heltedåder og store skjebner. Her får man spille som den definitive antihelten: orken.


Quovis

av Johannes Lande Værness

Et komplett fantasirollespill hvor man bruker vanlige spillekort.


OM R.I.S.K.

R. I. S. K. (Rollespill.nets Intensive Spillskaper-Konkurranse) var en årlig konkurranse på rollespill.net for skapere av rollespill. Konkurransen har vært av stor verdi for det norske spillmiljøet, og har inspirert både kjente og begynnende spillskapere til å produsere mange originale spill. Pådriver for konkurransen var Michael Stensen Sollien, han har også vært arrangør av konkurransen siden første runde i 2004. Reglene har blitt endret noe fra år til år, men en gjengående regel er at deltagerne skal skrive et helt nytt spill på kun en uke. Deltagerne skal ikke ha planlagt eller skrevet noe på spillet før konkurranseuken starter.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.