juni 22, 2024

Ukens gratisspill: Neverwhere 3rd Edition

Nå som Neil Gaiman nylig har utgitt en flunkende ny bok, føles det riktig å velge Neverwhere som ukens gratisspill. Neverwhere er basert på Gaimans bok og TV-serie ved samme navn, og omhandler et skjult samfunn som lever under Londons gater. For fans av Gaiman er dette en skikkelig godteripose av et spill. Vi får håpe noen tar til fornuft og lager American Gods the RPG når TV-serien omsider dukker opp på HBO.
Last ned spillet gratis hos DrivethruRPG

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.