mai 22, 2024

Over The Edge…again!


2002_over_fm.jpg

Det er gått 20 år siden utgivelsen av Jonathan Tweets banebrytende rollespill Over The Edge. Nå planlegger Atlas Game å feire det hele med en nyutgivelse, og samtidig gjøre det åpent for andre selskaper å gi ut materiale til spillet. Om spillets regelsystemet, Wanton Role-Playing (WaRP), er et helt nytt system eller en oppdatering av det gamle, vites ennå ikke. Vi får krysse fingrene for at det ikke er nok et D20-system i forkledning.
Lenke til Atlas Games: http://www.atlas-games.com/warp/

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.