mai 22, 2024

Ukens gratisspill: Depereo

I anledning det nye friform-initativet vi har sett i det siste føles det passende å anbefale det danske frifrom-scenariet Depereo som ukens gratisspill. De danske friform-scenariene er kjente for å kunne kjøres uten eksterne tilleggsregler, og for til tider ganske tunge temaer. Du finner et utvalg av de aller beste scenariene hos Projekt R´lyeh.
Depereo er et scenario om kontroll og kjærlighet. Om store egoer og lidenskapelig kaos. Om en amoralsk diktator og en egosentrisk anarkist. Om Theo og Alexi.

I Depereo spiller fire spillere to roller, hvor hver rolle har to aspekter som kjemper mot hverandre, hver representert med en spiller. Alle slåss mot alle om kontrollen for å få viljen sin, og om å beholde livet. Gjennom små episoder utforsker man bisarre og groteske historier, og noen ganger slåss Alexi og Theo en maktkamp i den siste byen i verden.

Last ned Depereo

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.