juni 22, 2024

Innlevering nærmer seg

Husk at i morgen er det siste frist til å levere bidrag til årets R.I.S.K. Så lenge spillet er sendt før midnatt i morgen er spillet med. Selv har jeg et lite stykke i igjen med mitt spill, men regner å bli ferdig. Jeg har laget et spill satt til sportens verden, i stil med filmer som Bring It On og Mighty Ducks og den slags (jeg hater egentlig slike filmer). Det blir spennende å se hva folk har kokt sammen.
Det har vært noen som har vært litt misfornøyd med at konkurransen ble satt til skolestart. Det som er sikkert er at det aldri vil passe for alle uansett når man legger konkurransen, men neste gang kan vi prøve å bli enige i fellesskap når konkurransen skal holdes. Kanskje vi kan holde den oftere? Å ha noen små konkurranser utover året kan bidra til å holde kreativiteten i sving.

Uansett, i morgen altså. Da går fristen ut. Du kan levere bidraget ditt her.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.