juni 22, 2024

Alle spillene fra R.I.S.K. runde 5

Vi tar et dypdykk i arkivet. Hver uke fremover vil vi legge ut spillene fra R.I.S.K. konkurransen her på rollespill.info. Noen av spillene fra den første og andre årgangen er å finne i R.I.S.K. heftet som du kan laste ned her. R.I.S.K. gikk av stabelen første gang i 2004. Dette er alle spillene fra den femte utgaven i 2009.


Reality

av Herman Ellingsen

Lyst på en gratis reise til Tenerife? Du har kanskje ikke noe imot at vi fotfølger deg med kamera dag inn og dag ut? Tenkte det gikk greit, ja.


Paradigme

av Rune Valle

Det er ikke hver dag en er på en fremmed planet for å finne ut hva som er skjedd med utstyret som var ment for å avgjøre om det var trygt her.


Ødemark

av Maja H. Kvendseth

På en post-apokalyptisk jordklode går en liten flokk mennesker fra Norge gjennom utbombet ødemark. Hver og en av dem har lagt merke til at de ikke er helt som vanlige mennesker lenger.


Dagsrevyen

av Ole Peder Giæver

Dagsrevyen er et fortellerspill som simulerer en tenkt dagsrevy-sending i Norge på 1960-tallet. Fjernsyn er i sort-hvitt, og ikke ugjerne på nynorsk. Det eneste som skiller det Norge vi kjenner fra egen hverdag er invasjonen av weird news.


Reisen til morens indre

av Matthijs Holter

Fire spedbarn fortapt på en planet som en gang ga dem liv, men som nå har blitt fjern og død. Planeten heter Moren. Men er den virkelig død?


Harde menn

av Kaare Berg

Harde menn er et noir gangsterdrama. Det er et spill hvor rollene er hardkokte kriminelle. De er nødt til å kunne stole på hverandre for å få jobben gjort. Klarer dere å stole på hverandre?


Quijote

av Michael Stensen Sollien

Noen ganger er det vanskelig å skille fantasien fra virkeligheten. For Jon er det ekstra vanskelig.


_Hund bet mann_

av Håken Lid

_Hund bet mann_ er et rollespill der man dikter videre på saker i avisene. For å spille dette rollespillet trenger man minst én avis og utfordringskortene som følger med. Spillet passer for tre til seks personer.


Agonikk

av Anders Nygaard

Skipet synker! Bomben vil gå av! Om vi ikke kommer oss ut herfra sulter vi ihjel!


Vi har visst mistet kontakten med studio

av Lasse Lundin

Hva gjør media når katastrofen inntreffer? Klarer de holde fatningen, eller får de panikk som resten av oss?


Om R.I.S.K.

R. I. S. K. (Rollespill.nets Intensive Spillskaper-Konkurranse) var en årlig konkurranse på rollespill.net for skapere av rollespill. Konkurransen har vært av stor verdi for det norske spillmiljøet, og har inspirert både kjente og begynnende spillskapere til å produsere mange originale spill. Pådriver for konkurransen var Michael Stensen Sollien, han har også vært arrangør av konkurransen siden første runde i 2004. Reglene har blitt endret noe fra år til år, men en gjengående regel er at deltagerne skal skrive et helt nytt spill på kun en uke. Deltagerne skal ikke ha planlagt eller skrevet noe på spillet før konkurranseuken starter.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.