juni 22, 2024

Alle spillene fra Båtsj 2015

I september i år arrangerte Christine Vean en rekke konkurranser på Facebook-gruppa vår under navnet Båtsj og i en måneds tid ble det skapt en vell av rollespillressurser og spill. Det hele endte med en spillkonkurranse ikke ulikt den vi har hatt med R.I.S.K. Ole Peder Giæver og Trond Ivar Hansens Cat Wizard gikk av med seieren som beste spill i konkurransen. Du kan laste ned alle spillene nedenfor.


Bunker 13

Bunker 13 er post-apokalyptisk spill skrevet av Wilhem Person, kjent som skaperen av spill som Daughters of Verona og Okult. Vil din bunker overleve prøvelsene i en ødelagt verden? Du kan sjekke ut Wilhelms andre spill på Wilhelm’s Games.


Cat Wizard

Cat Wizard er skrevet av Ole Peder Giæver, kjent som en av forfatterne av Itras by, og Trond Ivar Hansen. I dette spillet, som er satt til vår tid, spiller man en god miks av aksjonister, sabotører og anarkister som får sine utspekulerte oppdrag gjennom en forbudt mobil-app. Dette spillet vant prisen for beste spill.


Gjenferd

Peter Collett gjorde en genistrek i å bruke andre bidrag som hadde kommet inn i konkurransen som grunnlag for et eget spill. Gjenferd er et surrealistisk spill med en grøsseraktig stemning. På turen hjem fra en fuktig tur på byen begynner merkelige ting å skje med deg og dine venner. Er ting virkelig slik de later til å være?


Huldrebarn

Matthijs Holter leverte et ettertenksomt spill hvor man inntar rollen som uvanlige barn og hva de opplever ved å være annerledes. Forfatteren står bak anerkjente rollespill som DraugArchipelago og Society of Dreamers. Han legger med jevne ut norske rollespill oversatt til engelsk på Nørwegian style.


Neida, Joda, Såååeeeh, Vêret

Spill eller parodi på spill. Neida, joda, såååeeh, Vêret av Andreas H. Opsvik og Lars S.G. Solbakken er noe helt eget. Dette er et spill som graver dypt i den norske folkesjela. Frem med kvikklønsjen, for her skal det tørrprates!


Trolltåka

Øivind Stengrundet har laget et spill hvor man tar rollen som etterforskere som jakter på troll og vetter fra norske eventyr. Ikke helt ulikt filmen Trolljegerne, men kanskje også noe inspirert av X-files. Spillet gjør en interessant vri på det detektiv-temaet. Øivind Stengrundet er også forfatteren av rollespillet Vandrerne.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.