mai 23, 2024

L.A.R.S.

L.A.R.S. står for Lettfattelig og Anvendelig Rollespill-System, og spillet lever opp til dette. Reglene er basert på Øivind Stengrundets rollespill Vandrerne (Wanderers). Det er lagt med 3 forskjellige rolleark: ett generelt (som egentlig kan brukes til alle settinger og sjangre), ett tilpasset western-spilling, og ett tilpasset skrekk-spilling.

Spillet er utgitt med en Creative Commons lisens, så du kan lage dine egne spill og tillegg basert på spillet så lenge du nevner forfatteren.

Spillet kan lastes ned gratis i både norsk og engelsk utgave.

 

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.