februar 4, 2023

Ukens gratisspill: Swords & Wizardry

Er den gamle rødboka slitt og full av flekker etter mange år med monsterslakting? Skulle du ønske noen tok affære og ga ut et spill som gjenskaper de gode gamle reglene fra rollespillenes barndom? Dine bønner er hørt.
Swords & Sorcery er en del av OSR-bevegelsen (Old School Renaissance). I likhet med andre OSR-spill som Labyrinth Lord og Lamentations of the Fire Princess, er poenget å ta reglene fra de tidligste utgavene av Dungeons & Dragons, og gi de ut på nytt under nye navn. Dette spillet er som en hybrid å regne, da det fletter inn noen nye ideer for å gjøre det litt mer spillbart for moderne spillere.

PDF-en er gratis hos DrivethruRPG. For en liten slant kan du også kjøpe fysisk bok hos Lulu.com.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.