april 13, 2024

Ukens gratisspill: Swords & Wizardry

Er den gamle rødboka slitt og full av flekker etter mange år med monsterslakting? Skulle du ønske noen tok affære og ga ut et spill som gjenskaper de gode gamle reglene fra rollespillenes barndom? Dine bønner er hørt.
Swords & Sorcery er en del av OSR-bevegelsen (Old School Renaissance). I likhet med andre OSR-spill som Labyrinth Lord og Lamentations of the Fire Princess, er poenget å ta reglene fra de tidligste utgavene av Dungeons & Dragons, og gi de ut på nytt under nye navn. Dette spillet er som en hybrid å regne, da det fletter inn noen nye ideer for å gjøre det litt mer spillbart for moderne spillere.

PDF-en er gratis hos DrivethruRPG. For en liten slant kan du også kjøpe fysisk bok hos Lulu.com.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.