desember 5, 2021

Trailer for Eternal Lies til Trail of Cthulhu

Fans av H.P. Lovecraft kan begynne å glede seg. Eternal Lies, en episk kampanje til Trail of Cthulhu, kommer i august. Du kan nå forhåndsbestille boka, som er på nesten 400 sider, hos Pelgrane Press. For å friste oss ytterligere har de lagt ut en trailer, hvor selveste Wil Wheaton (Star Trek Next Generation, The Big Bang Theory) bidrar med skummel fortellerstemme. Lydsporet til kampanjen, skrevet av James Semple, har vært tilgjengelig i noen år allerede, og anbefales på det varmeste til de som ønsker å piffe opp ethvert Cthulhu-relatert spill.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.