mai 22, 2024

Trailer for Eternal Lies til Trail of Cthulhu

Fans av H.P. Lovecraft kan begynne å glede seg. Eternal Lies, en episk kampanje til Trail of Cthulhu, kommer i august. Du kan nå forhåndsbestille boka, som er på nesten 400 sider, hos Pelgrane Press. For å friste oss ytterligere har de lagt ut en trailer, hvor selveste Wil Wheaton (Star Trek Next Generation, The Big Bang Theory) bidrar med skummel fortellerstemme. Lydsporet til kampanjen, skrevet av James Semple, har vært tilgjengelig i noen år allerede, og anbefales på det varmeste til de som ønsker å piffe opp ethvert Cthulhu-relatert spill.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.