januar 30, 2023

En ny scene

En gjeng med erfarne spillskapere, med Ole Peder Giæver i spiss, prøver å dra i gang et norsk miljø for scenarieskriving og spillutvikling innen friform, kortlaiv, rollespill og lignende. Ideen er å danne et løst nettverk av skribenter og spillere med interesser som går i denne retningen. Her skal det være mulig å gi feedback til hverandre, skrive spill og scenarier sammen, treffes uformelt og ikke minst spille. Man har allerede mye bra å bygge på: tradisjonen fra Laivfabrikken, Grenselandet og den kommende Grenselabben, Knutepunktmiljøet og miljøet rundt rollespill.net.
Ole Peder Giæver, Matthijs Holter og Martin Eckhoff Andresen inviterer til et uformelt møte i forbindelse med onsdagspilsen på Den Røde Mølle i Oslo onsdag 26. juni kl 18 for å diskutere etableringen av et slikt miljø. Veldig kult om du vil være med!

Facebook event

Lenke til forumtråd om den nye scenen

En kommentar til “En ny scene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.