juli 15, 2024

En ny scene

En gjeng med erfarne spillskapere, med Ole Peder Giæver i spiss, prøver å dra i gang et norsk miljø for scenarieskriving og spillutvikling innen friform, kortlaiv, rollespill og lignende. Ideen er å danne et løst nettverk av skribenter og spillere med interesser som går i denne retningen. Her skal det være mulig å gi feedback til hverandre, skrive spill og scenarier sammen, treffes uformelt og ikke minst spille. Man har allerede mye bra å bygge på: tradisjonen fra Laivfabrikken, Grenselandet og den kommende Grenselabben, Knutepunktmiljøet og miljøet rundt rollespill.net.
Ole Peder Giæver, Matthijs Holter og Martin Eckhoff Andresen inviterer til et uformelt møte i forbindelse med onsdagspilsen på Den Røde Mølle i Oslo onsdag 26. juni kl 18 for å diskutere etableringen av et slikt miljø. Veldig kult om du vil være med!

Facebook event

Lenke til forumtråd om den nye scenen

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

En kommentar til “En ny scene

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.