mai 22, 2024

Ukens gratisspill: Atomic Highway

Er du glad i Fallout-spillene og Mad Max-filmene? Da er kanskje det postapokalyptiske gratisspillet Atomic Highway noe for deg.

Dette er et tradisjonelt rollespill med regler for alt fra nevekamp til biljakter. Spillet kan blant annet skimte med veldig gode illustrasjoner og layout, i en pdf på hele 129 sider. Det hele begynner med kanskje tidenes beste forklaring på hva rollespill er, i form av en tegneseriestripe.

Du kan laste ned spillet via DrivethruRPG.com.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.