juli 15, 2024

Ukens gratisspill: The Void

Fra skaperne av Cthulhutech kommer nok et uhyggelig Lovecraft-inspirert science fiction spill, men til en hyggeligere pris. The Void omhandler en fremtid da menneskeheten har kommet seg ut i verdensrommet. Alt er så klart ikke fryd og gammen. Et illevarslende objekt bestående av mørkt materie, på folkemunne kalt «Chthonian Star», har vekket til live monstre fra sine dype dvaler. Dere spiller modige «Wardens» som løser mystiske gåter og dreper slemme kultister der denne mørke stjernen har fått herje.
Du kan betale hva du vil for The Void, og det betyr selvsagt også at du kan betale den nette sum av ingenting. Her forklarer selskapet hvorfor:

[…]Then, we’re going to give away electronic copies of the core book for free. We’ve all bought games that didn’t end up working out for us. That’s why we’re giving this to you for free – so that you can figure out if you like the game before you decide to spend money on it.

If you like The Void and you play it, we’re going to put out a bunch of cool material at very reasonable prices. We’re going to do it buffet-style, so you can pick and choose what works best for you and your group. Buying these supplements supports us making more cool material, along with the rest of your fellow players.

After all, life’s too short to waste time and money on games you don’t like.[…]

Det er vanskelig å si seg uenig i det. Du kan snappe opp The Void fra DrivethruRPG.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.