mai 22, 2024

Inspectres kommer på kino

Det er ikke så ofte at rollespill blir brukt som kildemateriale til filmer. Mutant Chronicles og Dungeons & Dragons er strengt tatt ansett som filmkalkuner. Vi får håpe at Reactor 88 gjør en bedre jobb når Jared A. Sorensens rollespill Inspectres kommer på kino til høsten. De har i hvertfall et glimrende utgangspunkt for både komedie og grøss, da Inspectres-rollespillet er tungt inspirert av kinosuksessen Ghostbusters.

In a world where ghosts, ghouls, and goblins are a common place, the InSpectres are the only exterminators capable of eliminating these supernatural nuisances! After a run in with a zombie, Lucas joins the InSpectres as an agent in training. He, his mentor Tracey, and company embark on eerily funny adventure aimed at re-capturing entities freed from a government holding facility by a corporate saboteur. They encounter a variety of released oddities on their path to identifying the saboteur: an invisible Hollywood fan-boy, a party animal wolf-man, and a group of German gremlins who fix 8-Bit arcade machines. The motley crew tracks the culprit across the country to prevent Armageddon. In the end, the Inspectres’ heart and persistence prove exactly why they are the ones who «…fight the forces of darkness so you don’t have to!» Anonymus IMDB.com

Filmen har kinopremiere 6. september i USA.

Tror du dette blir en kul film? Er det noen andre rollespill som kunne passet til det store lerretet?

Lenke til rollespillet Inspectres

Lenke til IMDB-siden for filmen

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.