juni 21, 2024

Sverdet i havet – et eventyr til Vandrerne

Dette er mitt første eventyr skrevet til Vandrerne. Jeg ønsket å gjøre et type eventyr som ikke står i boka, så det er en mulighet for at mye av dette eventyret vil foregå til sjøs. Dette eventyret passer for 4-5 spillere etter at de har avsluttet et eller flere eventyr på øya Menell. Det er en stor mulighet for kamp i dette eventyret, så det kan passe dårlig for roller med veldig lave verdier i Fysikk.

Vandrerne blir kontaktet av ordføreren i Skoghavn for å hjelpe til å løse et problem de har med handelslauget Stålvingen. Dette lauget er kjent for å være nokså hensynsløse og brutale.

 

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.