april 13, 2024

De dødes hus

Du svelger tungt da du skyver opp grinda foran det store huset. Det hadde virket som en god ide tidligere på dagen; å vedde med kameratene dine på at du skulle tore å gå gjennom huset i mørket. Du er jo ikke mørkredd, men allikevel; det er noe med dette huset…Det var ingen som hadde bodd i huset på mange, mange år, og den siste som bodde der hadde visstnok blitt borte på mystisk vis. Nå for tiden var det ingen som beveget seg i nærheten av huset, der det lå for seg selv helt inne ved skogkanten. Folk sa at det spøkte der, og de kalte det, litt på spøk, for «de dødes hus». Du trodde jo selvfølgelig ikke på dem, og sa at det bare var et helt vanlig, gammelt hus.

Men var det egentlig det?

 

Dette er et solorollespill skrevet av Øivind Stengrundet, forfatteren av rollespillet Vandrerne. Som lærer har han brukt «lesespill» som del av undervisningen.

Michael Stensen Sollien

Spillskaper, musiker og hype-man for norsk rollespillmiljø. Jeg har altfor lite peiling på internett til å ha ansvar disse greiene her! Ene halvdelen av podcasten Vertshuset. Du finner meg andre steder under @michaelsollien

Vis alle innlegg av Michael Stensen Sollien →

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.